woensdag 9 januari 2013

Klaar met werken

Dinsdag naar het ziekenhuis geweest, voor een fittest. Ik had vooraf de grootste lol, ik ken natuurlijk de fittest vanuit justitie! hahaha de shuttelrun, zie je het al voor je? Al die dikke mensen richting de piepjes! Ik vond hem zelf erg grappig. Maar het was gewoon lopen en krachttesten! Helemaal prima en opnieuw met vlag en wimpel door.

Vandaag mijn laatste dag gewerkt. Het komt nu echt heel snel dichtbij!
Ik merk aan mij zelf dat ik emotioneel ben. Nu ben ik al een emomuts (en dat is echt waar!), maar vandaag heb ik zo'n raar emotioneelgevoel.
Voorbeeldje, mijn lieve collega's hadden een kaartje voor mij geschreven, ik heb het maar half gelezen (sorry dames). Thuis kon ik het pas goed lezen. de tranen stonden in mijn ogen.
Daarna in de auto weer reuze rustig geworden. Net belt mijn dinnetje en dan is het net of het nog weken duurt, maar dat is toch echt niet!


1 opmerking:

  1. OOhh Gootje,

    Ik ben zo benieuwd hoe het is gegaan....ik hoop echt van harte dat het een beetje ok is met jou.. vol spanning wachten we af op jou volgende bericht...hou je goed meid!!! Wij denken aan je. Dikke kus Inge, Tommy en Lowieke

    BeantwoordenVerwijderen