dinsdag 16 juli 2013

Nog net geen -40.... zucht

Al 2 weken ben ik aan het wachten tot ik de - 40 aantik, maar helaas het schiet niet op! Mijn lijf staat even stil. Momenteel gebeurt er veel met mijn lijf. Ook dingen die ik  liever niet zou willen, ik heb beloofd om alles te schrijven, dus daar ga ik dan ook voor. 
Ik begin in deze minder leuk! Tijdens het 'voorproces' ben ik er via via achter gekomen dat ik 50% kans had op haaruitval. Ik heb hard gehoopt dat het mij niet zou gebeuren, Maar helaas. Goed 3 maanden geleden is het dan toch begonnen. Eerst dacht ik, het valt wel mee, maar nu is het echt vervelend. Ik  mag niet klagen want er zijn ziektes waarbij je haren geheel uitvallen, en dat heb ik gelukkig niet. Maar het is wel stukken minder geworden (en ik had al zo veel haar :-(). Goed het groeit nog en mijn hoofd is nog bedekt, maar daar blijft het bij. Iedereen (met ervaring) zegt dat het goed komt, dus maar even afwachten. En hoop houden.

Mijn lijf is haar weg aan het zoeken, dat mijn lijf mijn haren eruit gooit is dan ook niet gek. Mijn lijf mist veel, omdat ik minder (lees, meer als genoeg) binnen krijg. Wil mijn lijf alles vasthouden, behalve mijn haar (dat vind mijn lijf niet belangrijk!)!
Tevens is mijn lijf haar positie aan het vinden. Nou ja, ze maar mijn vormen. 
Dat ik nu stil sta met gewicht, blijkt ook niet raar te zijn. Het had al eerder voor kunnen komen, maar het komt bij mij nu pas! Dus ook hierover mag ik niet mopperen! 

Verder gaat het goed. Friet van hierachter, die ik voorheen 2x in de week kon eten, komt nu sporadisch voor. Afgelopen zondag nog gegeten, dan word ik daarna toch weer beroerd. Conclusie: Geen friet van hierachter meer voor Margo. Zo ie zo, na het eten moet ik mij echt even rustig houden. Even op het gemakje blijven zitten en niets doen, is erg goed voor mij. Dan word ik niet beroerd. Teveel eten (voor mij dan) of te snel is allemaal funest. Ik word meteen afgestraft en wordt beroerd. Daar heb ik nu goed mee om leren gaan. Het is ontzettend aftasten geweest, maar ik ben blij dat ik veel ervaringen rijker ben geworden. Lekker gezond heeft nu toch wel mij voorkeur, het is gewoon lekkerder! Wie had vorig jaar verwacht dat ik dat nog eens zou zeggen? ;-)

Het is nu even geleden dat ik geschreven heb. Ik had de -30 al geschreven naar niet op mijn blog gezet, dus dat heb ik net ook even gedaan. Ik ga mijn best doen om vaker iets te schrijven. 

Waar het om draait is dat ik nu 39 kilo lichter ben! Oh dat is zo blij! Om jullie allen mee te laten genieten heb ik hier onder een foto geplaatst over 'mijn verandering' tot nu toe. De linker foto is gemaakt toen ik net 3 dagen met mijn dieet bezig was. Dus er was nog niet heel veel (zeg maar niets af)! 
de andere foto is vorige maand gemaakt! Veel 'kijkplezier'! 


2 opmerkingen:

  1. Wioowwwwwwie,wat zie jij er supermooi uit en wat ben ik trots op jou meid,ga door tot jezelf tevreden bent met je gewicht,je bent een kanjer!!!
    Veel liefs

    Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen